Termeni și condiții

Comitetul National Paralimpic, este o organizație non-profit înregistrată în România (număr de înregistrare fiscala 4203814). Comitetul Naţional Paralimpic este dedicat promovării şi progresului mişcării paralimpice din România si promovează sportul paralimpic fără nici o discriminare în România, pentru a oferi o lume mai bună persoanelor cu dizabilităţi sau dezavantajate. Operăm website-ul www.npc.org.ro si pagina Facebook: https://www.facebook.com/ComitetulNationalParalimpicRomania. Termenii și Condițiile care guvernează fiecare donație făcută prin intermediul website-ului se aplică separat fiecărei donații individuale făcute. Cu excepția cazurilor în care doriți acest lucru, termenii și condițiile prezente nu constituie bază pentru tranzacții viitoare. Prin confirmarea pe website a donației, sunteți de acord cu Termenii și Condițiile prevăzute.

1) Donații

Donația dumneavoastră va fi folosită pentru programele în conformitate cu regulile și obiectivele prevăzute în statut. Toate plățile făcute prin intermediul website-ului vor fi făcute cu cartea de credit. În momentul în care confirmați tranzacția, aceasta va fi procesată de către furnizorul de servicii, PayU. Confirmând tranzacția sunteți de acord ca furnizorul să ceară fonduri din creditul dumneavoastră.

2) Utilizare frauduloasă a cardului

Dacă luați la cunoștință folosirea frauduloasă a cardului dumneavoastră, sau acesta este pierdut / furat, vă rugăm să vă contactați furnizorul de servicii bancare.

3) Date cu caracter personal

Înainte de a procesa o tranzacție este necesar să ne furnizați date cu caracter personal precum (i) nume, adresă, adresă de email și (ii) date ale cardului cu care urmează să faceți donația. Vom folosi aceste date pentru a procesa tranzacția. Este responsabilitatea dumneavoastră să ne furnizați date corecte și complete. În momentul în care ne transmiteți detaliile plății, acestea vor fi transferate furnizorului de servicii, PayU și datele vor fi colectate și procesate în siguranță de către acesta. Este responsablitatea dumneavoastră să vă informați cu privire la Termenii și Condițiile PayU, care sunt diferite de cele ale website-ului pentru a vă asigura că sunteți de acord cu modalitatea de procesare a datelor cu caracter personal în momentul în care faceți o donație.

Nu vom transmite datele dumneavoastră cu o terță parte decât cele prevăzute în Politica de Confidențialitate. Politica face parte din Termeni și Condiții pentru donații și acordul dumneavoastră cu acestea înseamnă și acordul față de modalitatea de folosire și protejare a datelor cu caracter personal. Informațiile personale puse la dispoziția noastră sunt protejate în condițiile Legea 677/2001.

4) Politica de returnare

Dacă doriți să vă retrageți donația, vă rugăm să ne contactați prin email la urmatoarea adresa: Comitetul National Paralimpic Str. Vasile Conta Nr. 16 Sector 2 Bucuresti, România, sau prin telefon la 00 4021 3170813 în 10 zile lucrătoare și vă vom returna suma donată.

5) Politici generale

Asociația își rezervă dreptul să schimbe acești termeni, modificând versiunea și data adoptării noului regulament fără îndeplinirea unor alte formalități.