EQUAL IS

FAIR

lorem ipsum dolor sit

"Singura dizabilitate in viață este o atitudine greşită." Scott Hamilton

Toți pentru o schimbare.

Equal is fair!

lorem ipsum dolor sit
lorem ipsum dolor sit

Despre

Finanţarea activităţilor sportive ar trebui să se bazeze pe excelenţă şi nu pe faptul că un atlet are ambele picioare sau doar unul. Scopul nostru este să îi convingem pe sponsorii activităţilor şi evenimentelor sportive să ofere acelaşi nivel de finanţare sectorului paralimpic şi să trateze sportivii paralimpici ca egali.

Misiunea noastră

Dorim să schimbăm situaţia finanţării inegale în sport din România. Persoanele cu dizabilităţi care doresc să exceleze în sport şi să-şi reprezinte cu mândrie ţara au nevoie de acelaşi sprijin şi finanţare ca şi sportivii fără dizabilităţi. Singurul mod prin care acest lucru se poate întâmpla este dacă atât guvernul, cât şi companiile vor începe să adere la politica egalităţii de şanse. Dacă o companie sponsorizează un sportiv fără dizabilităţi, aceasta va trebui să sponsorizeze şi un sportiv paralimpic.

Ucraina a trimis de 20 de ori mai mulţi sportivi paralimpici la Jocurile Paralimpice de la Londra din 2012 decât România. Ungaria a trimis peste 20 de sportivi. România a trimis 6.

Avem sute de persoane cu dizabilităţi pasionate de sport, dintre care multe au potenţialul să avanseze în sportul profesionist şi să ajungă campioni paralimpici şi mondiali. Dar pentru ca acest vis să devină realitate avem nevoie de sprijinul vostru – ajutaţi-ne să facem o schimbare!

Partenerii noştri

Egal este corect -sprijinim iniţiativa!

Luptăm împreună pentru o finanţare echitabilă în sport!

Cu ajutorul dvs am strâns până acum
€ 0,00 so far!

60% Complete (warning)

Contact

Ne puteţi contacta în următoarele moduri:

Lasaţi-ne un mesaj

Contact

  • 0040744873340
  • 0040756084333
  • contact@equalisfair.ro